Spray 'N Braid

Mane 'n Tail Spray 'n Braid is een fijne spray die het vlechten van je paard een stuk makkelijker maakt.

Meer details

2 Items

Op Voorraad

18,25 €

Meer informatie

Mane 'n Tail Spray 'n Braid is een fijne spray die het vlechten van je paard een stuk makkelijker maakt. Het maakt de manen makkelijk doorkambaar en zorgt ervoor dat de vlechten goed blijven zitten. Wij hebben het product laten testen door een stalggenoot die regelmatig haar prachtige haflinger invlecht. Zij was er ontzettend blij mee! Een aanrader! 

Zie het onderstaande filmpje wat ze heeft gemaakt.

Mane 'N Tail producten zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor paarden. Paardeneigenaren melden significante verbetering van de gezondheid en het uiterlijk van de manen en staarten van hun paarden. Vergelijkbare resultaten werden gezien toen paardeneigenaren en trimmers de producten zelf gingen gebruiken. Dit was het begin van de Mane 'n Tail legende. Wij geloven dat deze formule helpt om het haar langer, sterker en gezonder te maken door het voeden, versterken en conditioneren van het haar en de hoofdhuid. Mane 'N Tail is nu een begrip en heeft een complete haarverzorgingslijn ontwikkeld met diverse shampoo's, conditioners en overige producten voor paarden en mensen.

Mane 'n Tail is hét merk geworden voor top-modellen en filmsterren zoals Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker en Kim Kardashian.

Recensies

Schrijf uw recensie

Spray 'N Braid

Spray 'N Braid

Mane 'n Tail Spray 'n Braid is een fijne spray die het vlechten van je paard een stuk makkelijker maakt.

Schrijf uw recensie